Bel ons Menu Reserveren

The hangover

Party hardy! De kater komt later.

Bij een goed vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje maak je de volgende dag pas de schade op. Met een flinke kater in je kop: verloren spullen, lippenstift op vreemde plaatsen, blauwe plekken… Net als de vier hoofdrolspelers in de briljante speelfilm ‘The Hangover’.

Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep of collega’s ga je de stad in om verschillende – laten we zeggen – ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.

 

Wat staat jullie te wachten tijdens The Hangover?

Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes man en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboekje op pad.

Elke deelnemer krijgt minimaal één opdracht voor zijn kiezen en – lucky you – de dobbelsteen bepaalt welke opdracht uitgevoerd moet worden. De kans bestaat dat je een wildvreemde dame met rode schoenen (liefst met hoge hakken) moet vinden en zoenen om jouw punten te scoren, het liefst zonder bitch slap. Ook kan je gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen. Het mooiste resultaat telt uiteraard!

Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.

 

Arrangement aanvragen