Bel ons Menu Reserveren

Vergaderen op een inspirerende locatie in Zwolle

Vergaderen is niet altijd even gemakkelijk.. De mensen zien er vaak tegenop langdurige en saaie bijeenkomsten in een slaapverwekkende ruimte te houden, maar dat is nergens voor nodig. Een goede en opbouwende vergadering begint bij een inspirerende vergaderruimte waar de betrokkenen zich op hun gemak voelen; die een positieve inbreng stimuleert. Het middeleeuwse pand van de Belgische Keizer in het hartje van Zwolle is zo’n locatie. Bij ons kunt u in een huiselijke en authentieke sfeer vergaderen en kunt u kiezen uit verschillende ruimtes, variërend in grootte enambiance. Onze zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, conferenties en/of trainingsdoeleinden. Het fundament voor een geslaagde vergadering wordt dan ook gelegd in een vergaderlocatie van De Belgische Keizer in Zwolle.

Kleine vergaderruimte Zwolle

Voor een kleinschalige vergadering; denk aan zo’n 30 personen, kunt u terecht in de zaal Antwerpen. Bij ons kunt u in alle rust vergaderen in een sfeer die het beste in u en uw genodigden naar boven brengt.

Bekijk onze zalen

 

De Belgische Keizer, uw partner op het gebied van: 

  • Effectief vergaderen
  • Training
  • Seminars en presentaties
  • Bedrijfsborrels
  • Team building activiteiten
  • Bedrijfsfeesten
  • En meer…

De ideale vergaderlocatie

De Belgische Keizer is gevestigd in een prachtig oud pand in het centrum van Zwolle, vlakbij de stadsgracht en is door zijn centrale ligging makkelijk te vinden, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg is De Belgische Keizer eenvoudig te bereiken en er is vlakbij ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren). Het Centraal Station is op loopafstand, maar er is ook een bushalte op 50 meter van ons pand.

Sfeervol vergaderen

Na het vergaderen nodigen wij u graag uit om te genieten van een welverdiend, lekker Belgisch biertje of een maaltijd in ons sfeervolle restaurant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten, of als u speciale wensen heeft om uw conferenties te laten verlopen precies zoals u dat wilt.

 

Sfeervol vergaderen in het centrum van Zwolle?

Ontdek ons aanbod