Bel ons Menu Reserveren

Lunchen Zwolle: Dan even naar de Belg

Goedkoop en lekker lunchen in Zwolle kan bij het prachtig gelegen restaurant De Belgische Keizer in het centrum van Zwolle. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide warme lunch, maar ook voor een eenvoudig hapje zoals een maaltijdsalade, een stevige kop soep, een broodje of een baguette of een ander hapje. Bij De Belgische Keizer is uw Euro nog iets waard en krijgt u kwaliteit voor uw geld.
tafel reserveren

Speciale wensen voor uw lunch in Zwolle

Eet u vegetarisch of heeft u een speciaal dieet? Ook dan kunt u bij de Belgische Keizer terecht. Reserveren is altijd mogelijk, zowel via onze site als telefonisch en er is parkeergelegenheid in de buurt.

Lunchroom om sfeervol te genieten in een vriendelijke ambiance.

In De Belgische Keizer in het hartje van Zwolle centrum, waant u zich heel even in België zelf en kunt u uitblazen tijdens het winkelen of bijpraten met kennissen of collega’s. Met behulp van ons goed opgeleid personeel en onze diverse keuken zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel terug kijkt op uw lunch. Wilt u reserveren voor bijvoorbeeld een zakenlunch in een besloten zaaltje, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Verder beschikken wij over een groot terras en serveren we naast de gewoonlijke drankjes ook een grote verscheidenheid aan Belgische bieren. Neem een kijkje op onze uitgebreide bierkaart.

Heerlijk lunchen in het centrum van Zwolle?

Tafel reserveren