Bel ons Menu Reserveren

De Belgische Keizer: Uw feestlocatie voor Zwolle

Een heuglijke gebeurtenis, een verjaardag of een promotie? Dat moet gevierd worden. De Belgische Keizer biedt u een goedkope feestlocatie in Zwolle. Ook voor trouwfeesten is de Belgische Keizer uw partner en verzorgen wij uw feestelijke aangelegenheid tot in de puntjes zodat deze kan uitgroeien tot een hartverwarmende dag die niet snel vergeten zal worden. Een uitgebreid luxe diner, of misschien juist een arrangement met activiteiten, spanning en opwinding? Alles is mogelijk bij de Belgische keizer voor uw feestlocatie Zwolle.

Feestzaal huren – Feestlocatie Zwolle

Wij beschikken over verschillende zalen zodat u te allen tijde kunt genieten van een besloten sfeer als u een feest wilt geven. Wij leveren maatwerk en zijn dé feestlocatie voor Zwolle en omstreken. Er is altijd ruimte voor uw eigen wensen en inbreng en mocht u liever alles zelf willen organiseren, dan kunt u bij ons gewoon een feestzaal huren en zelf invulling geven aan uw programma.

Bekijk onze zalen

De perfecte locatie voor uw Trouwfeest in Zwolle

De zalen in ons monumentale middeleeuwse pand hebben een schitterende, oud Belgische sfeer met rustiek houtwerk, hoge ramen en prachtige muurtekeningen. Als u dus een feestje wilt geven, een bruiloftsfeest wilt organiseren of iets anders, zal uw feestelijke aangelegenheid door de sfeer alleen al uitgroeien tot een onvergetelijke belevenis. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Wij denken met u mee en helpen u graag verder.

 

Op zoek naar een locatie voor een feestje?

Ontdek ons aanbod