Bel ons Menu Reserveren

Eetcafe in Zwolle centrum

De Belgische Keizer, Het eetcafé in het centrum van Zwolle. In een ongedwongen sfeer, lekker even bijkletsen met je vrienden? In het centrum van Zwolle kan je hier vlot een hapje eten in een warme en authentieke Belgische sfeer. Je kunt hier terecht voor kleine hapjes, maar ook voor een volledige maaltijd, en natuurlijk voor ons Belgische bier. Wat is er tenslotte beter dan een gezellig samenzijn met een heerlijk Bourgondisch biertje? Eet je liever vegetarisch of heb je speciale wensen met betrekking tot een bepaald dieet, dan weet onze kok daar wel raad mee.
Tafel reserveren

Actieavond eetcafe Zwolle

Alle biertjes op dinsdagavond vanaf 20.00 uur maar €2 kosten en dat het iedere woensdagavond Palmbier avond is waarbij je vanaf 20.00 uur twee Palmpjes kunt krijgen voor de prijs van één? Ook op woensdag is er een speciale bier met hamburger aanbieding. Bij De Belgische Keizer kunt u in ons eetcafé volop genieten van een
fijne maaltijd of een lekker biertje in een ongedwongen sfeer en hebt u het gevoel dat u heel even op een goedkope vakantie bent bij onze zuiderburen.

Reserveer een tafel bij het gezelligste eetcafé van Zwolle!

Tafel reserveren