Bel ons Menu Reserveren

Get Events – De Chris Pubquiz

Met de Chris Pubquiz hebben wij een unieke pubquiz in huis gehaald, het is namelijk de enige quiz van Nederland die wordt gepresenteerd door een echte Stand-up Comedian. En niet zomaar een, Chris van der Ende staat al meer dan een decennia op de planken en heeft al meer dan 1000 shows op zijn naam staan. Als vaste headliner speelde Chris op vele festivals en in verschillende tv programma’s waaronder Raymann is laat.

Maar omdat deze goedlachse humorist ook helemaal gek is van ‘pubquizzen’ heeft hij besloten om deze uit de hand gelopen hobby naar het grote publiek te brengen in de vorm van de Chris Pubquiz. Deze weergaloze pubquiz is nu te boeken als onderdeel van een bedrijfsfeest, teamuitje, personeelsfeest of ander groepsuitje.

Tijdens deze vermakelijke pubquiz gaat de groep verdeeld in teams diverse boeiende vragen beantwoorden. Wij hebben vragen in verschillende categorieën en voor ieder wat wils. Zo hebben wij vragen over de actualiteit, sport, films, BN’ers, showbizz, muziek en ga zo maar door! Ook is het mogelijk om deze pubquiz op maat te maken door zelf wat vragen toe te voegen. Omdat deze pubquiz zo divers is, is staat hij garant voor spelplezier voor jong en oud.

De Chris Pubquiz is een opeenvolging van leuke vragen, muziekfragmenten, grappen en staat garant voor een ouderwets gezellige avond samen met collega’s en vrienden.

Deze quiz is perfect te combineren met lunch, borrel of diner. Dus informeer naar de mogelijkheden!

Arrangement aanvragen

X